Congres

Met AudioVision hoef je je geen zorgen te maken om de techniek.

Geen zorgen

Zorgeloze congressen met de professionals van AudioVision

Je hebt een belangrijke boodschap of inzichten om te delen en je wilt een succesvol en soepel congres organiseren – dat is precies waar wij jou bij kunnen helpen.

Bij AudioVision.nl is ons primaire doel om ervoor te zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over het audiovisuele aspect van je congres. Wij weten hoe cruciaal het is dat de techniek goed werkt tijdens je presentaties en discussies, zodat je je kan concentreren op het delen van je ideeën en interactie met je publiek.

Partners waarvoor we een congres verzorgde:

Hybride-event-congres-scaled.jpg

Zorgeloze webinars organiseren

Er zijn veel elementen die bijdragen aan een succesvol congres.  De audiovisuele prestaties is daar een van. Als het geluid niet luid genoeg is, of de projectie-apparatuur begint te falen, kan dit je evenement ernstig verstoren. Bij AudioVision nemen we de stress van de techniek bij je weg. Met ons team van ervaren professionals aan je zijde zorgen wij ervoor dat jouw congres probleemloos verloopt.

Hybride / online congres

Veel congressen zijn tegenwoordig zowel online als offline, dit heet hybride. Of je nu van plan bent een volledig online evenement te hosten of een hybride congres te organiseren dat zowel fysieke als virtuele deelnemers betrekt, je audiovisuele uitdagingen worden groter hiermee. Bij AudioVision hebben we de technologie, de apparatuur en – bovenal – de expertise om dit te realiseren.

We faciliteren een livestream van jouw congres en garanderen een soepele, ononderbroken ervaring voor je online publiek. Onze technische assistentie omvat ook interactieve elementen zoals live chats of polls om de betrokkenheid van de deelnemers te verhogen. Kies voor AudioVision en laat ons je helpen de digitale hindernissen te overbruggen.

congress_zakelijk.jpg

Meer dan alleen presentaties

Naast de techniek, bieden we een verscheidenheid aan andere diensten, zoals sfeerverlichting en achtergrondmuziek, om ervoor te zorgen dat je  congres een ervaring wordt die nog lang in het geheugen van je gasten blijft hangen.
We begrijpen de zakelijke markt en we streven ernaar om jouw partner te zijn, niet alleen de leverancier. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om je volgende congres tot een doorslaand succes te maken. Met AudioVision ben je in goede handen.

Congressen waar we trots op zijn

CASES

Time of the quarter   >
Zakelijk event

AOB Congress 2022   >
Hybride event

FD   >
Coperate event

FAQ

Veelgestelde vragen over techniek bij congressen

We bieden volledige technische ondersteuning, van het leveren en installeren van apparatuur tot de technische assistentie tijdens het evenement. 

Ja we kunnen een livestream opzetten voor het congress. We hebben veel ervaring met hybride evenementen met zowel online als offline gasten. 

Ja, we hebben ervaring met zowel audio-als video-opnames van congressen. We kunnen dit materiaal ook live streamen, mocht dat gewenst zijn.
We maken gebruik van hd projectoren of grote led schermen om ervoor te zorgen dat presentaties duidelijk zichtbaar zijn, ongeacht de grootte van de zaal.

Ja, naast de audiovisuele ondersteuning bieden we ook apparatuur aan voor simultaanvertaling. Echter, het inhuren van de vertalers zelf zal geregeld moeten worden door de organisator van het congres.

Congres

We doen al 20 jaar alles voor tevreden klanten!

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)