Je gaat in het menu naar huren. Wanneer je een product wilt reserveren druk dan op HUREN. Als je alle producten hebt toegevoegd kan je via de winkelwagen de reservering compleet maken. Je ontvangt dan gelijk een email met daarin de voorlopige reservering. Er wordt binnen 1 werkdag contact met je opgenomen om de reservering compleet te maken.

Bij het huren van kleine bedragen vragen wij geen borg. Bij het huren van materialen met een hoog risico voor diefstal of hoge kans op het niet juist omgaan met de materialen kunnen wij dit wel van je vragen. Je wordt daar van te voren op de hoogte gesteld.

Ja, de spullen kunnen worden geïnstalleerd/bediend. Voor de kosten hiervan, kijk bij bezorgen/opbouw.

Je kan altijd contact met ons opnemen voor een advies op maat. Wij kunnen u helpen bij het bestellen van de juiste apparatuur.

Voor meerdaags verhuur geldt een staffelkorting van 50% per extra dag. Deze korting wordt berekend in de check-out. Wil je apparatuur voor meer dan 5 dagen huren, neem dan contact met ons op over langere termijn verhuur. Kijk voor meer informatie bij meerdaags verhuur in het menu links.

Je kan vooraf via ideal betalen. Wij sturen je via de email een betaal link op, die je via ideal kan betalen.
”Rental partners” kunnen achteraf op factuur betalen.

Ja, de spullen kunnen worden bezorgd. Kijk voor de kosten hiervoor links in het menu bij bezorgen/opbouw.

Bij de bestelling kan je de ophaal en terugbreng datum aangeven. Van te voren spreken wij tijden met je af voor het ophalen en terugbrengen.

Vaak zijn we op zondag gesloten.  Wil je de apparatuur op zondag ophalen/terug brengen neem dan contact met ons op.

Ja, dat kan. Je dient dit van te voren door te geven. Degene die de spullen komt ophalen is er ook verantwoordelijk voor.

Bij alle apparatuur zit bekabeling die nodig is om de apparatuur aan te sluiten. Indien je extra kabels nodig hebt kan je deze los bestellen.

Veelgestelde Vragen

We doen al 20 jaar alles voor tevreden klanten!

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)