Livestream events

Huur een livestream studio voor een online of hybride event

Geen zorgen

Zorgeloze livestream studio’s voor jouw event

Geen zorgen over de techniek. Onze professionals nemen alles uithanden bij een livestream of hybride evenement, dus geen stress over slecht beeld of andere technische problemen.

Partners waarvoor we een livestream event service verzorgde:

Livestream

De verschillende livestream studio mogelijkheden

webinar organiseren

Livestream studio op jouw locatie

Heb je zelf al een locatie voor je livestream event maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de verzorging van de techniek? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Maatwerk-Awards-Online-_8.jpg

Livestream studio op een vaste locatie

Heb je een livestreams op een vaste locatie maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de verzorging van de techniek? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! 

vMix Livestream Server 2

Livestream apparatuur huren

Zoek je alleen de juiste audiovisuele apparatuur voor je livestream? Van camera’s tot licht.

Of je nu precies weet wat je nodig hebt of op zoek bent naar advies, wij helpen je graag.

 

Livestream events waar we trots op zijn

CASES

LS studio   >
Live stream studio

AOB Congress 2022   >
Hybride event

Maatwerk Awards Online   >
Live stream

webinar organiseren

Zorgeloze webinars organiseren

Een webinar is een online lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie die online plaatsvindt.

Organiseer je een webinar? Geen zorgen over de techniek. Onze professionals nemen alles uithanden bij een webinar, dus geen stress over slecht beeld of andere technische problemen.

Meer lezen over webinars? →

Hybride Evenement

Het combineren van een live event met een livestream! Hybride events zoals we dat noemen: een gedeelte van het publiek is live aanwezig in de zaal en de rest kijkt vanaf een andere plek mee. Of dat nu thuis op de bank, op kantoor, in een andere zaal of een ander gebouw is dat maakt niet uit.

Doormiddel van online interactie zoals bijvoorbeeld het stellen van vragen maar ook het inbellen van sprekers of gasten kan je alsnog een evenement organiseren waarbij alle toeschouwers 1 groep zijn. Voor nu dan alleen even niet op dezelfde locatie.

Lees meer →
Live-stream-studio-Audiovision-panel-gesprek-e1641116875469.jpg

ONAFHANKELIJKE REVIEWS

Klanten geven ons een 9,1 gemiddeld

★★★★★

We hebben voor het eerst een seminar georganiseerd met livestream. Tijdens het seminar hadden we PowerPoint, filmpjes en een video conferentie met een expert uit het buitenland. AudioVision heeft ons uitstekend geadviseerd en de technische begeleiding tijdens het seminar vakkundig gedaan.

R. Zwetsloot

google_18px-300×300

★★★★★

Zeer tevreden van de service van AudioVision! Heel goede en vlotte communicatie. We werden snel geholpen met een oplossing op maat. Ik kan hen iedereen aanbevelen!

 Esther Hofmans

google_18px-300×300

Live stream

De verschillende livestream toepassingen

Je kan een live stream inzetten voor verschillende doeleinden. De mogelijkheden voor het live streamen zijn eindeloos en daarom denken we ook graag met je mee. Interactie met de kijkers is een belangrijk aspect als het gaat om het live streamen van een evenement. Iedereen wilt een vlekkeloze stream welke minstens net zo interessant is als een live bijeenkomst.

Zakelijk online event

Je wilt een meeting houden met je hele bedrijf! Daarbij moeten mensen vragen kunnen stellen die je live wilt beantwoorden. Je hebt verschillende sprekers op verschillende locaties, door het hele land. Daarbij heeft er één een presentatie en de ander een filmpje. En oh, er zitten ook twee teams op kantoor. Wat nu?

Workshop

Je wilt een nieuw project aftrappen! Het projectteam, met mensen van verschillende organisaties, moet samenkomen om elkaar te leren kennen en samen te brainstormen. Jij faciliteert de brainstorm – je wilt je niet druk hoeven maken over de techniek.

Bruiloften

Stream je trouwceremonie live naar je familie en vrienden! Kan niet iedereen aanwezig zijn? Dan is live streamen wellicht de optie om toch iedereen aanwezig te laten zijn. Dit kan met remote camera’s zodat er geen cameraman in de ruimte aanwezig hoeft te zijn, zodat je meer mensen kan uitnodigen. Lees meer.

Wat heb je nodig voor een livestream?

Voor een goedlopend evenement is méér nodig dan een laptop en een vergader-app. Er is heel wat waar je aan moet denken. Audiovisuele middelen als camera’s, microfoons, en een mengtafel, bijvoorbeeld. Maar ook of je internetverbinding genoeg capaciteit heeft, of hoe je overschakelt van de ene spreker naar de andere. Wil je werken met een whiteboard? Kun je filmpjes afspelen? Hoe laat je mensen vragen stellen?

Lees meer →
Hybride-evenement-AOB-Congress-2022-video-controller.jpg

Onze locaties

Livestream events vanuit Utrecht en Amsterdam in heel Nederland

Amsterdam

Contact
Tel: 020 2618374 (10:00 t/m 18:00)
Email: amsterdam@audiovision.nl

Afhaaladres
Kollenbergweg 48 (unit 2M)
1101 AR Amsterdam

Utrecht

Contact
Tel: 085 3031783 (10:00 t/m 18:00)
Email: utrecht@audiovision.nl

Afhaaladres
Molensteijn 3C
3454 PT De Meern – Utrecht

FAQ

Veelgestelde vragen over livesteams en hybride events

Platformen

We kunnen verbinden met alle mogelijke live stream en vergader platforms.  We ondersteunen dus niet alleen streamingdiensten zoals Youtube, Facebook, Vimeo etc., maar ook Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts waarbij het mogelijk is om kijkers in de uitzending te halen en live hun vragen te beantwoorden.

Wij laten de keuze vaak afhangen van het doel van de uitzending. Ieder platform heeft zijn voor- en nadelen, zo controleren Youtube en Facebook heel erg op muziekrechten.

Wil je enkel zenden? Dan zijn Youtube, Facebook, Vimeo, Twitch,.. het meest geschikt.  Wil je veel interactie met je kijkers, dan vinden we bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams een betere optie.

Inmiddels hebben we ervaring met de meeste opties en helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

Deelnemers / interactie

Wij zorgen ervoor dat uw livestream toegankelijk is via de gewenste platformen – zoals Microsoft Teams, Facebook en YouTube tot uw eigen website. U kunt zelf de link delen of wij kunnen dat ook verzorgen. 

Ja, afhankelijk van de platformen die gebruikt worden voor de livestream zijn er verschillende mogelijkheden voor interactie met het publiek, zoals polls, vragen en chats. Voor sommige klanten maken we graag gebruik van Mentimeter om te interacteren met het publiek. Bij een hybride event maken we voor het live publek vraag gebruik van een catch box (microfoon om te gooien in het publiek). 

Ja, al onze livestreams worden opgeslagen en kunnen op een later tijdstip op onze website worden bekeken. Dit natuurlijk altijd in overleg met de klant. We kunnen deze ook automatisch delen met alle deelnemers. 

Tijdens online ALV’s kunnen we gebruikt maken van een speciaal hiervoor gebouwd platform.  Door de tweestaps verificatie bij het inloggen van de leden kunnen we veilig en rechtsgeldig stemmingen houden tijdens de online ALV.  Alle stemmen worden onmiddellijk geteld en automatisch genotuleerd.

Ja, we kunnen uw branding integreren in de livestream. Dit kan variëren van het toevoegen van uw logo tot het presenteren van uw naam en merkboodschap tijdens de stream.

Technische ondersteuning

Ons team van experts zal tijdens het gehele evenement aanwezig zijn om eventuele technische problemen direct aan te pakken en te zorgen voor een vlekkeloze uitzending.

Ja, wij leveren volledige technische ondersteuning op locatie om ervoor te zorgen dat uw livestream vlekkeloos verloopt.

Wij gebruiken de nieuwste technologie en hoogwaardige audioapparatuur om een kristalhelder geluid te garanderen. Ons team van ervaren technici evalueert en controleert de geluidskwaliteit tijdens de gehele uitzending. 

Ook zorgen we ervoor dat het geluid en het beeld gelijk loopt. 

Overig

Ja, we kunnen uw branding integreren in de livestream. Dit kan variëren van het toevoegen van uw logo tot het presenteren van uw naam en merkboodschap tijdens de stream.

Jazeker, wij bieden verschillende pakketten aan voor zowel eenmalige evenementen als recurrente livestreams. Neem contact met ons op voor meer details.

Live Stream

We doen al 20 jaar alles voor tevreden klanten!

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)