Feest & live

Uitmuntend geluid, fantastisch licht
en verrassende effecten op jouw feest!
Lamp.svg

Service staat voorop

Wij denken met je mee, van het concept tot de daadwerkelijke uitvoering. En daarbij staan service en persoonlijk contact voorop.
Calendar.svg

Altijd op tijd

Niets is erger dan te moeten wachten op je levering. Wij leveren dan ook altijd binnen het afgesproken tijdvak. En mochten we toch vertraging hebben opgelopen, dan geven we altijd een belletje.

Delivery.svg

Geen gedoe

Wij ontzorgen je totaal. Onze technici helpen met het plaatsen en aansluiten van de apparatuur. En als je dat nodig hebt, ondersteunen wij je ook tijdens het evenement.

BALR. CASE

 

“Ze leveren snelle en goede service en denkt mee om het juiste materiaal voor je event te leveren

Mogelijkheden

Voor alle soorten feesten, van groot tot klein. AudioVision is de leverancier voor licht, geluid en video. Van idee tot uitvoering.

Bedrijfsevenement

De onthulling van een nieuw product, de opening van het nieuwe kantoor of gewoon een feestje omdat iedereen daar zin in heeft. Verbeter de ervaring met ondersteunend licht en geluid.

Vrijblijvend advies? →
AudioVision_Feest-Live_Bedrijfsevenement_1440_01.jpg
AudioVision_Feest-Live_Bruiloft_1440_01.jpg

Bruiloft

Een feestje om nooit te vergeten, een feest wat je maar 1 keer geeft. Dat moet natuurlijk perfect verlopen. AudioVision is gespecialiseerd in het bieden van een mooie en passende oplossingen voor jouw locatie en budget. Zowel binnen als buiten kunnen wij jouw trouwlocatie omtoveren tot een feest.

Vrijblijvend advies? →

Technofeest

Een creatief lichtontwerp of een strak ingeregeld geluidssysteem voor een groot feest? Dat kan! AudioVision heeft de mogelijkheid om met je mee te denken in je wensen, zo maken we er samen een mooi evenement van.

Vrijblijvend advies? →
AudioVision_Feest-Live_Technofeest_01_960x818.jpg

Festival

Organiseer jij een festival en ben je op zoek naar een (nieuwe) leverancier voor licht, geluid en video? Dan is AudioVision jouw partner. Van 3D tekening tot uitvoering: wij bieden kwalitatieve totaaloplossingen zodat jij geen omkijken hebt naar de technische details.

Vrijblijvend advies? →
Festival

ONAFHANKELIJKE REVIEWS

Klanten geven ons een 9,1 gemiddeld

★★★★★

AudioVision heeft ons uitstekend geadviseerd en de technische begeleiding tijdens het seminar vakkundig gedaan. Dat geeft rust en vertrouwen aan de organisatoren.

CCI Bestuur

google_18px-300×300

★★★★★

Topservice! En niets minder dan dat. Heel erg te spreken over de snelle en vakkundige diensten. Ik kom voor een volgend evenement hier zeker terug!

Domien Verschuuren

google_18px-300×300

★★★★★

Professionele apparatuur en vriendelijke, flexibele en snelle service tijdens ons business event in Utrecht. Een aanrader!

Mira G.

google_18px-300×300