Webinar organiseren

Huur een webinar studio voor een online of hybride event

Geen zorgen

Professionele zorgeloze webinars organiseren met AudioVision

Organiseer je een webinar? Geen zorgen over de techniek. Onze professionals nemen alles uithanden bij een webinar, dus geen stress over slecht beeld of andere technische problemen.

Je webinar wordt een daverend succes met onze high-end technologie en onze ervaren technici aan je zijde.

Partners waarvoor we een webinar event voor verzorgde:

onze diensten

De verschillende webinar mogelijkheden

webinar organiseren

Webinar studio op jouw locatie

We bieden de mogelijkheid om onze professionele webinar studio naar jouw locatie te brengen. Wij verzorgen alles wat je nodig hebt voor een succesvol webinar, waar je maar wilt.

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Maatwerk-Awards-Online-_8.jpg

Webinar op een vaste locatie

Kies voor gemak en professionaliteit door uw webinar op een vaste locatie te organiseren. AudioVision biedt een topkwaliteit webinar studio die ervoor zorgt dat uw presentatie vlekkeloos verloopt.

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! 

vMix Livestream Server 2

Webinar apparatuur huren

Zoek je alleen de juiste audiovisuele apparatuur voor je webinar? Van camera’s tot licht.

Of je nu precies weet wat je nodig hebt of op zoek bent naar advies, wij helpen je graag.

 

webinar events waar we trots op zijn

CASES

LS studio   >
Live stream studio

AOB Congress 2022   >
Hybride event

Maatwerk Awards Online   >
Live stream

Ondersteuning van professionals bij jou Webinar

Onze ervaren technici bieden ondersteuning bij elk aspect van je webinar. Van de opbouw en het testen van de apparatuur, tot tijdens het webinar zelf om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Dus laat geen stress over de techiniek! AudioVision zorgt voor een zorgeloze webinar. 

Contact →
Hybride-evenement-AOB-Congress-2022-video-controller.jpg

ONAFHANKELIJKE REVIEWS

Klanten geven ons een 9,1 gemiddeld

★★★★★

We hebben voor het eerst een seminar georganiseerd met livestream. Tijdens het seminar hadden we PowerPoint, filmpjes en een video conferentie met een expert uit het buitenland. AudioVision heeft ons uitstekend geadviseerd en de technische begeleiding tijdens het seminar vakkundig gedaan.

R. Zwetsloot

google_18px-300×300

★★★★★

Zeer tevreden van de service van AudioVision! Heel goede en vlotte communicatie. We werden snel geholpen met een oplossing op maat. Ik kan hen iedereen aanbevelen!

 Esther Hofmans

google_18px-300×300

Online seminar

Een online seminar, ook wel een webinar genoemd, is een online presentatie die je vanachter je eigen computer of tablet bekijkt. Het is een interactieve manier om informatie te delen, waarbij deelnemers via chat vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen. Online seminars worden vaak gebruikt voor educatieve doeleinden, zoals het geven van trainingenworkshops of cursussen. Ook worden ze ingezet voor marketing- en verkoopdoeleinden, zoals het promoten van producten of diensten.

AudioVision helpt je graag met het technisch ondersteunen van je online seminar.

Contact →

 

Live-stream-studio-Audiovision-panel-gesprek-e1641116875469.jpg

Onze locaties

Webinars vanuit Utrecht en Amsterdam in heel Nederland

Amsterdam

Contact
Tel: 020 2618374 (10:00 t/m 18:00)
Email: amsterdam@audiovision.nl

Afhaaladres
Kollenbergweg 48 (unit 2M)
1101 AR Amsterdam

Utrecht

Contact
Tel: 085 3031783 (10:00 t/m 18:00)
Email: utrecht@audiovision.nl

Afhaaladres
Molensteijn 3C
3454PT De Meern

FAQ

Veelgestelde vragen over webinars

Platformen

We kunnen verbinden met alle mogelijke live stream en vergader platforms.  We ondersteunen dus niet alleen streamingdiensten zoals Youtube, Facebook, Vimeo etc., maar ook Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts waarbij het mogelijk is om kijkers in de uitzending te halen en live hun vragen te beantwoorden.

Wij laten de keuze vaak afhangen van het doel van de uitzending. Ieder platform heeft zijn voor- en nadelen, zo controleren Youtube en Facebook heel erg op muziekrechten.

Wil je enkel zenden? Dan zijn Youtube, Facebook, Vimeo, Twitch,.. het meest geschikt.  Wil je veel interactie met je kijkers, dan vinden we bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams een betere optie.

Inmiddels hebben we ervaring met de meeste opties en helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

Deelnemers / interactie

Wij zorgen ervoor dat uw webinar toegankelijk is via de gewenste platformen – zoals Microsoft Teams, Facebook en YouTube tot uw eigen website. U kunt zelf de link delen of wij kunnen dat ook verzorgen. 

Ja, afhankelijk van de platformen die gebruikt worden voor het webinar zijn er verschillende mogelijkheden voor interactie met het publiek, zoals polls, vragen en chats. Voor sommige klanten maken we graag gebruik van Mentimeter om te interacteren met het publiek.

Bij een hybride event maken we voor het live publek vraag gebruik van een catch box (microfoon om te gooien in het publiek). 

Ja, al onze livestreams worden opgeslagen en kunnen op een later tijdstip op onze website worden bekeken. Dit natuurlijk altijd in overleg met de klant. We kunnen deze ook automatisch delen met alle deelnemers. 

Technische ondersteuning

Ons team van experts zal tijdens het gehele webinar aanwezig zijn om eventuele technische problemen direct aan te pakken en te zorgen voor een vlekkeloze uitzending.

Ja, wij leveren volledige technische ondersteuning op locatie om ervoor te zorgen dat uw webinar vlekkeloos verloopt.

Wij gebruiken de nieuwste technologie en hoogwaardige audioapparatuur om een kristalhelder geluid te garanderen. Ons team van ervaren technici evalueert en controleert de geluidskwaliteit tijdens de gehele uitzending. 

Ook zorgen we ervoor dat het geluid en het beeld gelijk loopt. 

Overig

Ja, we kunnen uw branding integreren in het webinar. Dit kan variëren van het toevoegen van uw logo tot het presenteren van uw naam en merkboodschap tijdens de stream.

Jazeker, wij bieden verschillende pakketten aan voor zowel eenmalige evenementen als recurrente livestreams. Neem contact met ons op voor meer details.

Webinar organiseren

We doen al 20 jaar alles voor tevreden klanten!

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)