Werken bij AudioVision

AudioVision profileert zich als totaalleverancier op gebied van evenementen techniek op de zakelijke markt. Naast het uitvoeren van eigen opdrachten ondersteunen we ook graag collega-verhuurbedrijven met advies, personeel en materialen. Voor de uitvoering van deze producties zijn we continu op zoek naar gemotiveerde licht-, geluids- en videotechnici. Ons werkgebied is voornamelijk Midden-Nederland maar ook landelijke en internationale opdrachten komen regelmatig voor. 

Meer weten over AudioVision check dan de over ons pagina. 

Ben jij werkzaam als freelance technicus in de evenementenbranche en zie je het wel zitten om voor ons te werken? Meld je dan aan via onderstaand formulier:


Tips voor invullen formulier

0: Geen ervaring of interesse.
Als die-hard audioman vul je dus bij licht overal 0 in 🙂

1: Basiskennis.
Je kent de werkingsprincipes en kan een meer ervaren tech assisteren, of je bent bijvoorbeeld een ervaren videotech die het prima vindt om ook wat lampjes op te hangen.

2: Ervaren.
Je kan zelfstandig een set volgens opgegeven tekening bouwen, testen en werkend opleveren.

3: Zeer ervaren.
Je hebt een brede kennis van de materie en kan bijvoorbeeld vol vertrouwen show draaien en/of storingen zoeken.

4: Specialist.
Je kent alle ins en outs en crewleden komen naar jou toe als laatste hulplijn. Als jij het niet meer weet weet niemand het 🙂

Betekenen hoge kwalificaties veel werk?

Niet perse: de benodigde skillset is per project verschillend. Een uitgebreide range aan kwalificaties maakt dat je breder inzetbaar bent en daardoor wellicht vaker ingehuurd wordt. Voor sommige (kleinere) projecten is het soms prettiger om met een allround ploeg op gebied van licht, geluid en/of video te werken ten opzichte van 1 specialist per discipline.

Betekent veel ervaring veel werk?

Per project selecteren we een gezonde mix van ervaren en minder ervaren technici. We bieden hierin zeker ruimte aan gemotiveerd talent en bieden mogelijkheden om door te groeien.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Nadat je je aangemeld hebt nemen wij je gegevens op in onze database. Zodra we je voor de eerste keer willen inplannen voor een project nemen we persoonlijk contact met je op.

Geef een zo reëel mogelijk beeld van je vaardigheden.

We selecteren de benodigde crew voor een project op basis van werkervaring en vaardigheden. Daarom is het van belang dat je een zo reëel mogelijk beeld opgeeft van jouw kennis: over kwalificeer jezelf dus niet.

 

Heb je vragen bel of mail ons dan gerust. 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Lees er meer over in ons cookiebeleid.