Huur een ROE Black Diamond led scherm

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je de ervaring van je bezoekers nog onvergetelijker maken? Huur dan een ROE Black Diamond led scherm bij AudioVision. Met de led panelen, die een belofte op hoogstaande kwaliteit en flexibiliteit zijn, til jij je festival, beurs of personeelsfeest naar een nog hoger niveau. Lees hier waarom de ROE Black Diamond de beste keuze is voor jouw volgende event.

Led scherm huren

Wat is een ROE Black Diamond led scherm?

De ROE Black Diamond led schermen worden geproduceerd door ROE Visual, een toonaangevende producent binnen de wereld van led schermen. Met een grote focus op kwaliteit en de nieuwste technologieën en innovaties in het repertoire, stellen ze keer op keer de best mogelijke producten ter beschikking van hun klanten.

Het zijn waarden en diensten waar we ook bij AudioVision minstens evenveel belang aan hechten. Binnen ons aanbod staan flexibiliteit en kwaliteit op de eerste rij, maar willen we evengoed creativiteit aanmoedigen en ondersteunen. De Black Diamond heeft verschillende formaat- en opstel mogelijkheden waardoor de creatieve mogelijkheden eindeloos zijn. We twijfelden dus geen moment om de schermen aan productengamma toe te voegen!

Hieronder zetten we de belangrijkste eigenschappen en voordelen van een ROE Black Diamond led scherm op een rij:

 1. Lichtgewicht en eyecatcher
  Elk paneel weegt afzonderlijk minder dan 5,5kg en is dus makkelijk om te verplaatsen en installeren. Zet je je boodschap liever op wat grotere schaal in de verf? Dan vorm je meerdere panelen eenvoudig om tot één groot led scherm.
 2. De ideale opstelling, ongeacht vorm of omgeving
  Organiseer jij je event in een ronde zaal en misschien zelfs met xR (extended reality)? Wil je je podium meer diepgang geven of voor een beter kijkervaring zorgen? In die gevallen geeft een curved opstelling de beste ervaring. Met de optie voor gebogen panelen zorgt de ROE Black Diamond er telkens voor dat je verschillende mogelijkheden hebt.
 3. Een heldere boodschap verdient een helder beeld
  Dankzij de 2,6 pixel pitch zorgt het scherm voor een high-definition beeld met veel contrast en helderheid. Toon afbeeldingen en video’s snel en met hoge resolutie. Met mooie en sterke kleuren zet je jouw afbeelding of video extra kracht bij. Met een even sterke geluidsinstallatie kan je zelfs een nog blijvende impact nalaten op je gasten.
 4. Vele magneten maken het werk licht
  Alle panelen zijn van een hele reeks magneten voorzien en garanderen zo een makkelijke en naadloze montage. Daardoor zijn ze ook eenvoudig te plaatsen in zowel stapelbare als hangende constructies.

Neem nu contact op →

Led scherm huren

Waar en waarvoor kan je een ROE Black Diamond led scherm gebruiken?

De led schermen zijn enorm veelzijdig en dus multi-inzetbaar. Daardoor zijn ze dus geschikt voor heel wat verschillende evenementen, ongeacht omvang, locatie of duur. Enkele gebruiksmogelijkheden zijn:

 • Corporate events: Of het nu voor je werknemers, beursgangers of andere genodigden is, de ROE Black Diamond led schermen zijn een goede optie om beelden, video’s of informatie te tonen. Rekening houdend met uw wensen en budget gaat AudioVision altijd samen met u op zoek naar de geschikte opstelling en uitvoering. Wil je je gasten een nog beter ervaring geven? Dan kan je met een creatief lichtontwerp en een gepast geluidssysteem je evenement nog completer maken.
 • Festivals: Een festival moet je horen, zien en voelen. Een alternatieve wereld creëren waar bezoekers even kunnen ontsnappen aan de realiteit. Wil je naast een heleboel led panelen ook een xR stage opstellen? Of wil je naast al je stages misschien zelfs een silent disco? Neem dan zeker contact op met onze experts, zij helpen mee verder te denken over de uitvoeringen hiervan.
 • Hybride evenementen: Bij hybride evenementen is het belangrijk dat fysieke en digitale aspecten naadloos in elkaar overvloeien. Het is cruciaal dat je event dan voor zowel de fysieke als online bezoekers even vlot verloopt. Beschik je zelf nog niet over het juiste livestream materiaal voor je evenement? Ook voor livestream apparatuur ben je bij AudioVision op het juiste adres.

Neem nu contact op →

led scherm huren

Wat zijn de alternatieven voor de ROE Black Diamond led schermen?

Is een eenvoudigere constructie voor jou voldoende of wil je graag een vergelijking maken van de mogelijkheden? Geen paniek, we geven je graag nog enkele alternatieven op de schermen van ROE.

 1. Tv-scherm: Voor kleinschalige presentaties, vergaderingen of je beursstand kunnen onze tv-schermen nog steeds een goede optie zijn. Ze zijn beschikbaar in groottes van 24 tot 75 inch en zoals de led schermen telkens voorzien van een hoge resolutie, de nieuwste technologie en geschikt voor statief- of wandmontage.
 2. Projectiescherm en beamer: Nood aan een groter beeldformaat maar een beperkter budget, dan zijn de projectieschermen van AudioVision misschien wel een betere keuze. Wil je daar ineens een beamer bij huren? Ook daar kan je bij ons beroep op doen.

Neem nu contact op →

Hybride-evenement-AOB-Congress-2022-interview-2-overview.jpg

Waarom is AudioVision de ideale partner?

Met meer dan 20 jaar ervaring in event technologie, zijn wij de ideale partner voor elk soort evenement. Of je nu 10 of 10.000 bezoekers verwacht, een groot of klein budget ter beschikking kunt stellen, een concreet idee hebt of nog helemaal niet weet hoe je ruimte in te richten, bij Audivision ben je altijd op het juiste adres.

Samen met u gaan we op zoek naar een totaalpakket en- oplossing om het beste resultaat te bekomen. Met onze service, kennis en ervaring proberen we je te over de volledige lijn te ontzorgen op vlak van technische ondersteuning.

Overtuigd van de ROE Black Diamond led schermen? Of weet je nog altijd niet goed wat de mogelijkheden of opties zijn voor jouw evenement? Vraag dan vrijblijvend advies aan onze specialisten.

Neem nu contact op →

ROE Black Diamond Led Scherm

Andere vragen? Neem dan contact met ons op

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)