Livestream studio Amsterdam

Live stream organiseren

Een livestream studio huren in Amsterdam

Bent u voor een event of presentatie op zoek naar een livestream studio in Amsterdam die van alle gemakken is voorzien? Een studio die u een mooie locatie biedt en die daarbij ook voorzien is van alle technische zaken die nodig zijn voor een succesvolle livestream? Dan raden wij u aan om hiervoor een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Audiovision allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk in onze studio moderne apparatuur, maar ook de technici die deze voor u kunnen bedienen. We nemen u graag alles uit handen, zodat u zich alleen maar hoeft te richten op de inhoud van uw stream.

De livestream studio voor Amsterdam en omstreken

We hebben bij AudioVision veel ervaring met het verzorgen van livestreams. We weten dat onze klanten een stream willen die er  zo professioneel mogelijk uitziet. Vandaar ook dat wij onze studio helemaal compleet hebben ingericht. HD-camera’s, moderne apparatuur voor het geluid en de techniek die nodig is om een stream in hoge kwaliteit te verzenden. U wilt toch ook dat iedereen de stream zonder problemen kan bekijken? We hebben op onze website alle informatie klaarstaan om de keuze voor AudioVision te maken. Uiteraard lichten we een en ander graag aan u toe in een persoonlijk gesprek.

Dag van de Medezeggenschap 2020 AudioVision live stream 3

ONAFHANKELIJKE REVIEWS

Klanten geven ons een 9,1 gemiddeld

★★★★★

Goede service, goed met contact, de spullen waren top. Aangeraden!

R. Zwetsloot

★★★★★

Vlotte service (binnen n uur de gewenste spullen)! Denken met je mee.

T. Schuurman

★★★★★

Gevraagd om het MIE’19 congres in de Jaarbeurs te voorzien van geluid. Alles werkte perfect. 

E. Phillippa

team_audiovision

Meer weten over onze livestream studio in Amsterdam?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met onze livestream studio? Neem dan contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen. U bent ook altijd welkom om een keer bij ons langs te komen om met eigen ogen te bekijken hoe professioneel onze studio is ingericht. De studio is geheel coronaproof en voorzien van alle techniek die nodig is om voor een succesvolle stream te kunnen zorgen. Audiovision helpt u graag bij het verspreiden van uw boodschap over de hele wereld.

Mocht u vragen en of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Contact

We doen al
20 jaar alles voor tevreden klanten!

AudioVision_Homepage_Contact_01Advies nodig?
Wij helpen u graag!
Neem nu contact met ons op.
★★★★★ 9.1 (422 reviews)