Livestream camera

Livestream camera

Een livestream camera huren bij Audiovision

Wilt u een bijeenkomst of vergadering streamen, maar heeft u hier niet de apparatuur voor in huis? Dan bent u bij Audiovision aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alle apparatuur te huur die u maar nodig kunt hebben bij het maken van een professionele stream. We vinden het belangrijk om onze klanten de mogelijkheid te bieden hun kijkers de hoogste kwaliteit te bieden. Vandaar ook dat wij apparatuur van het hoogste niveau voor u klaar hebben staan. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de gehele technische begeleiding en ondersteuning van de stream.

Wilt u een livestream camera huren?

Indien u er voor kiest om een livestream camera te gebruiken bij het streamen van een evenement, dan is het wel belangrijk om in de gaten te houden of u hiermee hoge kwaliteit kunt leveren. Voor de professionaliteit van uw organisatie is het een goede keuze om voor de hoogste kwaliteit te gaan.  Uw kijkers krijgen dan een goede indruk van uw bedrijf. Niet elk bedrijf heeft echter een camera van hoge kwaliteit in huis, vandaar ook dat wij deze camera’s aan onze klanten aanbieden. Neem gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft, of als u advies van ons wilt hebben over welke camera het meeste geschikt is voor uw stream.

HD Camera Pro 1

ONAFHANKELIJKE REVIEWS

Klanten geven ons een 9,1 gemiddeld

★★★★★

Goede service, goed met contact, de spullen waren top. Aangeraden!

R. Zwetsloot

★★★★★

Vlotte service (binnen n uur de gewenste spullen)! Denken met je mee.

T. Schuurman

★★★★★

Gevraagd om het MIE’19 congres in de Jaarbeurs te voorzien van geluid. Alles werkte perfect. 

E. Phillippa

Livestream_camera-1-scaled.jpg

Livestream camera verhuur

Audiovision is een bedrijf dat gespecialiseerd is in live stream camera verhuur. Met een livestream is veel mogelijk, zeker als hierbij wordt gekozen voor de hybride variant. U kunt dan toch interactie hebben met uw kijkers en zo belangrijke feedback meenemen. Als u een stream openbaar wilt maken die een goede indruk achterlaat, dan raden we af om hier een standaard appje voor te gebruiken. Bij ons kunt u niet alleen een livestream camera huren, wij verzorgen het gehele technische verhaal voor de stream in kwestie.

Mocht u vragen en of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Livestream Camera

We doen al 20 jaar alles voor tevreden klanten!

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)