Technisch hulp bij online events

Laat je online meeting vlekkeloos verlopen
Support

Een online meeting zonder technische zorgen

Iedereen heeft ondertussen al kennis gemaakt met online meetings, of het nu gaat om een vergadering, een lezing of event. Het gebruik van MS Teams, Zoom en Webex zijn uit het dagelijks leven niet meer weg te denken. Daarmee zijn storingen zoals slechte verstaanbaarheid, storingen tijdens het delen van een presentatie of video’s ook dagelijkse ergernissen bij velen. 

Door middel van technische ondersteuning op afstand kunnen we hier mee helpen! Niet alleen met de kwaliteit van het beeld en geluid van de spreker(s) maar ook voor deelnemers voor wie technische assistentie nodig is bij het bekijken en opstarten van een meeting.  Ook kunnen we helpen met de regie van de sessie indien nodig.

Voorbeelden waarmee we kunnen helpen:

  • Regie van online meetings op afstand 
  • Beantwoorden en oplossen van vragen met een technische aard tijdens de meeting
  • Een korte technische uitleg geven aan het begin van de sessie
  • Opzetten van meeting met meerdere sprekers, presentaties en instarts (ook buiten de organisatie)
  • Technische support bij voorbereiden van de meeting

PO Raad 

“Heel fijn om een lokale partij te hebben waar direct mee geschakeld kan worden

Regels

Wat mag er van de overheid

Het organiseren van een livestream welke noodzakelijk is voor de bedrijfsvoering of communicatie van een bedrijf is één van de door de overheid gestelde uitzonderingen op de huidig geldende maatregelen. In deze uitzondering wordt ook géén maximaal aantal personen vermeld. 

Met deze uitzondering kunnen we ook nu livestreams blijven faciliteren. Dit kan zowel vanuit een studio omgeving als in een ruimte welke tijdelijk wordt ingericht voor het live streamen van een presentatie, vergadering of webinar. Voor vele bedrijven blijft de noodzaak om te communiceren bestaan, wij denken graag mee om dit technisch vorm te geven.

Online meetings

De mogelijkheden

Technische hulp bij online meetings. 

Zeker weten dat de juiste instellingen zijn geselecteerd, de break-outroom tijdig worden aangemaakt en dat sprekers vlekkeloos kunnen inbellen om presentaties en video’s te delen.

Complete live stream productie

Je presentatie, webinar of online leden vergadingen laten vastleggen en direct online uitzenden. Ook mogelijk met sprekers op afstand. Denk hierbij ook aan losse workshop groepen en interactie met de deelnemers.