Bruiloft livestreamen

Jullie grote dag komt er aan. Wil je dat alle vrienden en familie die er niet fysiek bij kunnen zijn de ceremonie / bruiloft toch kunnen zien? Maak dan gebruik van de mogelijkheden van livestreaming. We regelen alles tot in de puntjes en maken jullie dag echt groots.

Live stream

Live stream jullie bruiloft. Zo is iedereen er een beetje bij

Binnenkort is het eindelijk zo ver, samen met uw partner stapt u in het huwelijksbootje en natuurlijk wilt u dat iedereen dit gezien heeft. Een huwelijk is dan ook niet zomaar de eerste de beste gelegenheid, maar een prachtig moment van pure liefde.

Of je nu gaat trouwen op een verafgelegen locatie of gasten hebt die de reis niet kunnen maken, er zijn vele redenen waarom sommige van je vrienden of familie er niet bij kunnen zijn als je grote dag is aangebroken. Het goede nieuws is dat er, dankzij de technologie, een manier is om je naasten de bruiloft live te laten beleven zonder er fysiek bij te zijn: het opzetten van een livestream voor je bruiloft.

Maar voordat je de camera inschakelt, moet je wel met een paar dingen rekening houden. Blijft de verbinding stabiel wanneer jullie het ja-woord aan elkaar geven? Loopt je kleine neefje voor de camera wanneer jullie de ringen omdoen? Een voor een scenario’s die wij bij AudioVision helpen voorkomen tijdens het livestreamen van jullie bruiloft of huwelijksceremonie.

Neem nu contact op →

Hoe gaat een bruiloft livestream eigenlijk in zijn werk?

Onze voornaamste missie bij AudioVision is om mensen een volledige live streaming service aan te kunnen bieden en daarbij onze klant volledig te ontzorgen.

Samen met onze experten in het vak bekijken wij dan ook graag met u de verschillende opties. 

Houden we het simpel door gebruik te gaan maken van 1 camera of is er eerder behoefte aan meerdere camera’s en een professionele regie assistent? 

Liever ons niet zichtbaar aanwezig op u huwelijk? Geen probleem! Met onze op afstand bestuurbare camera’s zorgen wij voor een perfecte livestream zonder dat wij zelfs in de ruimte aanwezig hoeven te zijn. Perfect voor de mensen die hun huwelijk toch liever wat intiem houden. 

Daarnaast zorgen wij steeds dat onze mensen een paar uur op voorhand aanwezig zijn op de locatie en de nodige checks hebben uitgevoerd. 

Natuurlijk zorgen wij er ook steeds voor dat er een opname van hoge kwaliteit beschikbaar is voor jullie persoonlijk zodat jullie nog lang kunnen nagenieten van de mooiste moment uit jullie leven.

Ledscherm op maat 2
Livestream_camera-1-scaled.jpg

Wat heb je nodig voor een livestream van een bruiloft?

Voor het goed live streamen van een bruiloft is méér nodig dan een laptop en een vergader-app. Er is heel wat waar je aan moet denken.

 • Audiovisuele middelen als camera’s, microfoons, en een mengtafel, bijvoorbeeld.
 • Hoe kunnen alleen genodigde inloggen en niet iedereen ter wereld?
 • Maar ook of je internetverbinding genoeg capaciteit heeft.
 • Hoe krijg je het geluid van de sprekers goed over op de live stream?
 • Kun je filmpjes afspelen? etc.

Bij AudioVision kunnen we al je zorgen uit handen nemen. Wij hebben de apparatuur, de kennis en ervaring om je evenement, huwelijk of meeting vlekkeloos te laten verlopen. Of je nu alleen zoekt naar de juiste audiovisuele middelen, of hulp nodig hebt bij de organisatie van je evenement? Wij denken graag met je mee.

Vrijblijvend advies? →

Live stream

Wat kost een bruiloft livestream

Helemaal leuk toch zo’n livestream van je bruiloft, maar wat gaat dat eigenlijk allemaal kosten? U kunt ervoor kiezen om alleen apparatuur te huren en de live stream zelf te verzorgen. Wilt u echter compleet ontzorgt zijn dan kunt u het door ons laten verzorgen. Hieronder staan 3 voorbeelden van wat het live streamen van een bruiloft / ceremonie ongeveer kost. 

Live stream set met personeel 1

 • Basis live stream set 
 • 1 x camera + microfoon
 • Personeel kosten: 3 uur (bediening + op en afbouw) 
 • Transport in regio Amsterdam/Utrecht

Totaal: € 387,- ex btw

Dit is een rekenvoorbeeld. Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

Live stream set met personeel 2

 • Basis live stream set 
 • 2 x camera + microfoon
 • Speakers voor in de zaal
 • Personeel kosten: 3 uur (bediening + op en afbouw) 
 • Transport in regio Amsterdam/Utrecht

Totaal: € 547,- ex btw

Dit is een rekenvoorbeeld. Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

Apparatuur huren zonder personeel

 • Basis live stream set
 • 1 camera en microfoon
 • Af te halen in Amsterdam of Utrecht
 • Geen personeel voor opbouw of bediening. 

Totaal: € 225,- ex btw

Bestel deze set hier

FAQ

Veelgestelde vragen over live streams en hybride events

Ja dat kan! We kunnen een gepersonaliseerde link maken waarbij alleen jullie genodigden toegang krijgen tot de live stream van jullie bruiloft. 

We kunnen verbinden met alle mogelijke live stream en vergader platforms.  We ondersteunen dus niet alleen streamingdiensten zoals Youtube, Facebook, Vimeo etc., maar ook Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts waarbij het mogelijk is om kijkers in de uitzending te halen en live hun vragen te beantwoorden.

Helaas doen we dat niet. Maar we kunnen wel in contact brengen met bedrijven die dit vaker doen. 

Dat is mogelijk! We kunnen dan een live verbinding maken. Hier zitten wel extra kosten aan vast. Zo moeten we een beamer of tv neerzetten. 

Live Stream Bruiloft

Andere vragen? Neem dan contact met ons op

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)