Livestream studio

Organiseer jij een livestream en ben je nog opzoek naar de juiste locatie met faciliteiten? Onze livestream studio in Utrecht is geschikt voor het live streamen van een kleine presentatie tot volwaardig congres!

Live stream

Huur nu een livestream studio voor zakelijke evenementen

Onze live stream studio is ingericht voor zakelijke en informele evenementen. Met het gebruik van fysieke LED schermen is het online geven van presentaties een kinderspel. Interactie met de deelnemers en in gesprek kunnen met sprekers en deelnemers biedt een grote meerwaarde aan je evenement. Hoe wij dit aanpakken? Lees snel verder. 

Professionele zakelijke AudioVision curve studio

De studio is voorzien van alle gemakken zodat jij je alleen hoeft te focussen op de presentatie of het gesprek zonder je zorgen te maken over de techniek.  

Onze studio biedt ruim plaats voor sprekers, deelnemers of gasten, waardoor je ook een gesprek of interview kan live streamen. Een paneldiscussie of volwaardig congres behoort ook tot de mogelijkheden.  Op de locatie in Utrecht hebben we naast de studio ook een koffiecorner, wachtruimtes en eventueel break-out rooms.

Benieuwd welke set-up het beste bij jouw evenement past en wat er allemaal mogelijk is op het gebied van online organiseren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Vrijblijvend advies? →

Meer info

Live stream studio Utrecht

Centraal gelegen in Nederland faciliteren we live stream studio’ s met een fysiek decor voor verschillende formaten evenementen, ieder met zijn eigen unieke uitstraling.

Livestreamt studio Utrecht AudioVision tafel

Studio in Utrecht

Goed bereikbaar vanaf de A2. Parkeren op eigen terrein. Met het openbaar vervoer is het ook goed te bereiken. 

Adres: Tractieweg 24 Utrecht

Alles aanwezig

Volledig verzorgt met het nodige meubilair en technische materialen. Naar wens richten we de studio in, meerdere camera’s en een LED wand zorgen voor een professioneel resultaat.

Livestream_live_6

Huur per dagdeel

Ook voor een kort programma kan je bij ons terecht. De livestream studio wordt verhuurd per halve dag (4 uur) of hele dag (8 uur)

Voor afwijkende tijden neem contact met ons op. 

Prijzen

Wat kost de livestream studio

Dagdeel

vanaf € 4995 ex btw

Gehele dag

vanaf € 7995 ex btw

van een zakelijke presenatie tot een quiz

De mogelijkheden

Er is van alles mogelijk! We denken hierover graag met je mee. Hieronder een aantal voorbeelden:

Livestreamt studio Utrecht AudioVision tafel

Tafelgesprek met sidekick

Een tafelgesprek met experts, klanten en/of andere gasten. De livestream studio is voorzien van een grote eikenhouten tafel met ruimte voor meerdere gasten, en een losse plek voor de sidekick. “We schakelen snel over naar Tessa die de vragen in de gaten houdt.”

live stream studio audio vision presentatie

Zakelijke presenatie

Een zakelijke presentatie met interactieve tools als Mentimeter zijn zeker mogelijk. We denken graag met je mee om het zo interactief mogelijk met maken. Daarnaast kunnen we moet onze LED wall gemakkelijk onze livestream studio de juiste branding geven.

Live stream studio Audiovision panel gesprek

Pannelgesprek / discussie

Losse krukken op gepaste afstand of een losse zuil voor iedere spreker. Met deze opzet kan iedere panelgesprek of discussie zonder enige moeite plaats vinden, de panelleden worden afwisselend in beeld gebracht zodat de boodschap goed over komt op het publiek.

Livestream studio Utrecht 3

Spelshow / quiz

Een Bingo, pub quiz of live optreden. Ook dat is mogelijk vanuit onze livestream studio met de aanwezig technische middelen zorgen we voor een onvergetelijke online ervaring. Wellicht roep jij binnenkort wel bingo door onze studio!

Hogeschool Utrecht (HU)

 

“Een erg fijne samenwerking waarbij alles kon, er super flexibel werd gereageerd en de kwaliteit van het online event erg goed was.

Live stream studio

Onze faciliteiten

livestream studio audiovision mogelijkheden

Mogelijkheden

 • Livestreamen via alle mogelijke publieke platformen
 • Integratie in Teams, Meet, Zoom, Skype, …
 • Interactie met de kijkers en live videocalls
 • Integratie van filmpjes en aankondigingen en bumpers
 • Interactie door poll’s en vragen van kijkers
 • Vooraf opnemen en later uitzenden
 • Inrichting op maat (meubilair, decoratie, etc.)

Techniek in alle studio’s

 • Meerdere camera punten met videoregie
 • Led Schermen voor presentaties of visuals en branding van jou merk. 
 • Draadloze microfoons voor presentatie
 • Studioverlichting aan te passen naar kleuren huisstijl.
 • Volledig ontzorgde licht- geluids- en videoregie
 • Bediening en meedenken door professionals
 • Eén of meerdere afkijkscherme

WERKWIJZE

Samen kijken we naar wat er mogelijk is

Niet iedereen is ervaren in het organiseren van een online evenement, sterker nog: velen doen dit voor het eerst. Logischerwijs brengt dit de nodige vragen en stress met zich mee. We helpen graag om deze stress te ontnemen.

In de week voorafgaand aan de livestream nemen we samen nog eens het draaiboek door, we controleren op eventuele foutjes en maken aanpassingen waar nodig. Zo weten we zeker dat alle ogen dezelfde kant op staan.

Daarnaast helpen we met de presentatie techniek. Een paar simpele tips kunnen als snel het verschil maken tussen geïnteresseerd of ongeïnteresseerd overkomen op camera.

Op de dag zelf lopen we in de studio alle stappen kort nog even door, we testen de verbinding en maken waar nodig een testopname. Zeker voor sprekers en gasten is het erg fijn om geïnformeerd te worden over de uitzending.

Achteraf ontvang je van ons een opname van het evenement, deze kan je volledig vrij gebruiken.   

Vrijblijvend advies? →

contact

Boek nu de livestream studio


FAQ

Veelgestelde vragen over de live steam studio

Wij nemen het Corona virus zeer serieus en doen er alles aan om binnen de richtlijnen van het RIVM zo optimaal mogelijk onze diensten te verlenen. Dit houdt in dat:

 •  Iedereen altijd 1.5 meter van elkaar werkt
 •  We met op afstand bedienbare camera’s werken zodat we met zo min mogelijk mensen aanwezig zijn.
 •  We ons aan de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM houden

De gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop. Tegelijk begrijpen we ook dat juist nu online communicatie met jouw klanten, relaties, collega’s of studenten cruciaal is voor de voortgang van je bedrijfsvoering.

We kunnen verbinden met alle mogelijke live stream en vergader platforms.  We ondersteunen dus niet alleen streamingdiensten zoals Youtube, Facebook, Vimeo etc., maar ook Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts waarbij het mogelijk is om kijkers in de uitzending te halen en live hun vragen te beantwoorden.

Wij laten de keuze vaak afhangen van het doel van de uitzending.  Ieder platform heeft zijn voor- en nadelen, zo controleren Youtube en Facebook heel erg op muziekrechten.

Wil je enkel zenden?  Dan zijn Youtube, Facebook, Vimeo, Twitch,.. het meest geschikt.  Wil je veel interactie met je kijkers, dan vinden we bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams een betere optie.

Inmiddels hebben we ervaring met de meeste opties en helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

Niks zo vervelend als kijken naar een spreker waarbij het geluid niet gelijk loopt met het beeld.  Wij zorgen er alijd voor dat alles “lipsync” is.

Tijdens online ALV’s kunnen we gebruikt maken van een speciaal hiervoor gebouwd platform.  Door de tweestaps verificatie bij het inloggen van de leden kunnen we veilig en rechtsgeldig stemmingen houden tijdens de online ALV.  Alle stemmen worden onmiddellijk geteld en automatisch genotuleerd.

ONAFHANKELIJKE REVIEWS

Klanten geven ons een 9,1 gemiddeld

★★★★★

Goede service, goed met contact, de spullen waren top. Aangeraden!

R. Zwetsloot

★★★★★

Vlotte service (binnen n uur de gewenste spullen)! Denken met je mee.

T. Schuurman

★★★★★

Gevraagd om het MIE’19 congres in de Jaarbeurs te voorzien van geluid. Alles werkte perfect.

E. Phillippa

Liever vanaf je eigen locatie live streamen?

Liever je event op een eigen locatie live streamen? Of heb je een hybride evenement? Check dan deze pagina:

Live steam & hybride event pagina →
Live stream studio Utrecht old 1.1