Live stream studio

Organiseer jij een livestream en ben je nog opzoek naar de juiste locatie met faciliteiten? Wij faciliteren meerdere studio’s geschikt voor het livestreamen van een kleine presentatie tot volwaardig congres!

Live stream

Live stream studio voor zakelijke evenementen

Onze studio’s zijn ingericht voor zowel zakelijke als informele evenementen. Met het gebruik van fysieke LCD schermen is het online geven van presentaties een kinderspel. Interactie met de deelnemers en in gesprek kunnen met sprekers en deelnemers biedt een grote meerwaarde aan je evenement. Hoe wij dit aanpakken? Lees snel verder. 

Professionele zakelijke studio's

De studio’s zijn voorzien van alle gemakken zodat jij je alleen hoeft te focussen op de presentatie of het gesprek zonder je zorgen te maken over de techniek.  

Onze studio’s bieden plaats aan 6 gelijktijdige sprekers, deelnemers of gasten, waardoor je ook een gesprek of interview kan live streamen. Een paneldiscussie of volwaardig congres behoort ook tot de mogelijkheden.  Op de locatie in Utrecht hebben we naast de studio’s ook een koffiecorner, wachtruimtes en eventueel break-out rooms.

Benieuwd welke studio het beste bij jouw evenement past en wat er allemaal mogelijk is op het gebied van online organiseren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Vrijblijvend advies? →
Zakelijke Studio

Onze livestream studio's

2 steden, 3 studio's

Centraal gelegen in Nederland faciliteren we op 2 locaties studio’s met een fysiek decor voor verschillende formaten evenementen, ieder met zijn eigen unieke uitstraling.

Studio-Amsterdam

Livestream studio Amsterdam

In Amsterdam Zuid-Oost vind je onze eerste en tevens meest compacte livestream studio. Met de ruimte voor 3 sprekers en 1 moderator achter de schermen is deze studio zeer geschikt voor lezingen, webinars en simpele tafelgespreken. Uiteraard is deze studio voorzien van de nodige techniek, standaard vind je hier 3 LCD schermen van 55 inch, een camera regie met 4 camera's en uiteraard is ook de technische ondersteuning inbegrepen.

Studio-2.38

Livestream studio Utrecht 2.38

Een ruime studio in Utrecht met plek voor 3 tot 6 sprekers of tafelgasten. Mogelijkheden tot het wisselen van inrichting met bijvoorbeeld een gesprekstafel of losse krukken en statafels. Volledig ingericht met de nodige studioverlichting en een grote 4K LCD wand is deze studio een unieke plek om jouw online evenement te hosten.

Studio-1.46

Livestream studio Utrecht 1.46

Compact maar zeer functioneel. Vele presentaties, lezingen en webinars zijn u al voor geweest in deze studio in Utrecht. Van alle gemakken voorzien en volledig technisch verzorgd. De grote led schermen maken het gemakkelijk om zonder problemen presentaties en video's te laten zien.
Het huren van deze studio kan al vanaf 3 uur.

Hogeschool Utrecht (HU)

 

“Een erg fijne samenwerking waarbij alles kon, er super flexibel werd gereageerd en de kwaliteit van het online event erg goed was.

Live stream studio

Onze faciliteiten

Mogelijkheden

Mogelijkheden

 • Livestreamen via alle mogelijke publieke platformen
 • Integratie in Teams, Meet, Zoom, Skype, …
 • Interactie met de kijkers en live videocalls
 • Integratie van filmpjes en aankondigingen en bumpers
 • Interactie door poll’s en vragen van kijkers
 • Vooraf opnemen en later uitzenden
 • Inrichting op maat (meubilair, decoratie, etc.)
Techniek

Techniek in alle studio’s

 • Meerdere camera punten met videoregie
 • LCD of led Schermen voor presentaties of visuals
 • Draadloze microfoons voor presentatie
 • Studioverlichting aan te passen naar kleuren huisstijl
 • Volledig ontzorgde licht- geluids- en videoregie
 • Bediening en meedenken door professionals
 • Eén of meerdere afkijkschermen
 Studio AmsterdamStudio Utrecht 1.46Studio Utrecht 2.38
Camera registratie met 5 camera's✔️
Camera registratie met 3 camera's✔️✔️✔️
55" ledschermen voor vertonen presentatie✔️✔️Optioneel
4K led wand voor vertonen presentatie✔️
Studio verlichting✔️✔️✔️
Tafelgesprek tot 5 personen✔️
Tafelgesprek tot 3 personen✔️✔️
Losse positie voor moderator✔️✔️✔️
Live polls, Q&A en videoverbindingen✔️✔️✔️
Mogelijkheid tot uitbreiden online subruimtes✔️✔️✔️
Mogelijkheid tot uitbreiden fysieke subruimtes✔️✔️
Ontvangsreceptie✔️✔️
Mogelijkheid tot catering✔️✔️
team_audiovision

WERKWIJZE

Samen kijken we naar wat er mogelijk is

Niet iedereen is ervaren in het organiseren van een online evenement, sterker nog: velen doen dit voor het eerst. Logischerwijs brengt dit de nodige vragen en stress met zich mee. We helpen graag om deze stress te ontnemen.

We denken mee in het programma en de planning, maar kijken ook naar de manier van presenteren. Een paar simpele tips kunnen als snel het verschil maken tussen geïnteresseerd of ongeïnteresseerd overkomen op camera.

In de week voorafgaand aan de livestream nemen we samen nog eens het draaiboek door, we controleren op eventuele foutjes en maken aanpassingen waar nodig. Zo weten we zeker dat alle ogen dezelfde kant op staan.

Op de dag zelf lopen we in de studio alle stappen kort nog even door, we testen de verbinding en maken waar nodig een testopname. Zeker voor sprekers en gasten is het erg fijn om geïnformeerd te worden over de uitzending.

Achteraf ontvang je van ons een opname van het evenement, deze kan je volledig vrij gebruiken.   

Vrijblijvend advies? →

PRIJZEN

Onze studio al te huur vanaf 

3 uur

vanaf € 990 ex btw

5 uur

vanaf € 1450 ex btw

8 uur

vanaf € 2100 ex btw

FAQ

Veelgestelde vragen over live steaming en hybride events

Wij nemen het Corona virus zeer serieus en doen er alles aan om binnen de richtlijnen van het RIVM zo optimaal mogelijk onze diensten te verlenen. Dit houdt in dat:

 •  Iedereen altijd 1.5 meter van elkaar werkt
 •  We met op afstand bedienbare camera’s werken zodat we met zo min mogelijk mensen aanwezig zijn.
 •  We ons aan de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM houden

De gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop. Tegelijk begrijpen we ook dat juist nu online communicatie met jouw klanten, relaties, collega’s of studenten cruciaal is voor de voortgang van je bedrijfsvoering.

We kunnen verbinden met alle mogelijke live stream en vergader platforms.  We ondersteunen dus niet alleen streamingdiensten zoals Youtube, Facebook, Vimeo etc., maar ook Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts waarbij het mogelijk is om kijkers in de uitzending te halen en live hun vragen te beantwoorden.

Wij laten de keuze vaak afhangen van het doel van de uitzending.  Ieder platform heeft zijn voor- en nadelen, zo controleren Youtube en Facebook heel erg op muziekrechten.

Wil je enkel zenden?  Dan zijn Youtube, Facebook, Vimeo, Twitch,.. het meest geschikt.  Wil je veel interactie met je kijkers, dan vinden we bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams een betere optie.

Inmiddels hebben we ervaring met de meeste opties en helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

Niks zo vervelend als kijken naar een spreker waarbij het geluid niet gelijk loopt met het beeld.  Wij zorgen er alijd voor dat alles “lipsync” is.

Tijdens online ALV’s kunnen we gebruikt maken van een speciaal hiervoor gebouwd platform.  Door de tweestaps verificatie bij het inloggen van de leden kunnen we veilig en rechtsgeldig stemmingen houden tijdens de online ALV.  Alle stemmen worden onmiddellijk geteld en automatisch genotuleerd.

ONAFHANKELIJKE REVIEWS

Klanten geven ons een 9,1 gemiddeld

★★★★★

Goede service, goed met contact, de spullen waren top. Aangeraden!

R. Zwetsloot

google.png

★★★★★

Vlotte service (binnen n uur de gewenste spullen)! Denken met je mee.

T. Schuurman

google.png

★★★★★

Gevraagd om het MIE’19 congres in de Jaarbeurs te voorzien van geluid. Alles werkte perfect.

E. Phillippa

google.png

Liever vanaf je eigen locatie live streamen?

Liever je event op een eigen locatie live streamen? Of heb je een hybride evenement? Check dan deze pagina:

Live steam & hybride event pagina →
Livestream op locatie