Website van het jaar Award

Corporate event

De “Website van het Jaar” is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. 
Het publiek beoordeelt websites op inhoud, navigatie, design en aanbeveling.  Per categorie  zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website.  De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Multiscope in samenwerking met Emerce, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

Voor de 2017-editie van de award-show, die werd gehouden op het Thuishaven Festivalterrein te Amsterdam, hebben we huisleverancier en collega-bedrijf ESWA ondersteund op gebied van video, licht en regie. 

Gezien de hoeveelheid video instarts (ruim 180 in een relatief kort tijdsbestek) is er gekozen om de volledige show voor te programmeren op basis van ons GrandMA2 platform met mediaserver.  Door voorafgaand aan de productie het showdraaiboek om te zetten in een cue-lijst welke alle video- en audio instarts, lichtstanden en overige video-instellingen bevat, is een grote mate van automatisering mogelijk. 

Omdat er in de regie veel minder handelingen nodig zijn leidt dit tot een kortere en minder hectische doorloop en tevens strakkere show, iets wat al vrij snel opgemerkt werd door de Emerce event manager.

Website van het jaar Awards

We doen al 20 jaar alles voor tevreden klanten!

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Lees er meer over in ons cookiebeleid.