Silent disco Utrecht

UTRECHT

Silent disco verhuur voor Utrecht

Wilt u een silent disco in Utrecht organiseren? Heeft u wel het idee, maar niet de apparatuur die hierbij nodig is? We staan bij Audiovision klaar om dit helemaal voor u te regelen. We zijn het toonaangevende bedrijf als het aankomt op silent disco verhuur voor Utrecht en omstreken. We zorgen dat u alle benodigde apparatuur in huis heeft, zodat u direct aan de slag kunt gaan met het organiseren van uw disco. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, of kijk bij de uitgebreide informatie die wij over dit onderwerp op onze website hebben klaarstaan.

Wilt u een silent disco huren in Utrecht?

Indien u een silent disco wilt huren in Utrecht, hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij een silent disco is het zo dat u eigenlijk geen muziek hoort, tot u een koptelefoon opdoet. Dan hoort u de muziek die door de dj afgespeeld wordt. Een unieke manier om een disco te organiseren, waarbij het dan ook zo is dat er geen geluidsoverlast is! Als u ons inschakelt voor de silent disco verhuur in Utrecht, dan leveren wij alles geheel compleet. U kunt hierbij denken aan koptelefoons voor 50 tot 400 personen, de dj-gear, kabels en verlichting. Alles om ervoor te zorgen dat het een feest gaat worden dat u en de bezoekers nooit gaan vergeten!

Silent-disco-dansen.jpg

ONAFHANKELIJKE REVIEWS

Klanten geven ons een 9,1 gemiddeld

★★★★★

Goede service, goed met contact, de spullen waren top. Aangeraden!

R. Zwetsloot

google_18px2

★★★★★

Vlotte service (binnen n uur de gewenste spullen)! Denken met je mee.

T. Schuurman

google_18px2

★★★★★

Gevraagd om het MIE’19 congres in de Jaarbeurs te voorzien van geluid. Alles werkte perfect. 

E. Phillippa

google_18px2
Silent Disco Mooi plaatje

Meer weten over onze silent disco in Utrecht?

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem dan ook gewoon even contact met ons op als u vragen heeft of als u professioneel advies nodig heeft om uw silent disco tot in de details perfect te kunnen regelen. We staan ook klaar als u een livestream wilt organiseren en hier apparatuur en eventueel ook een locatie voor nodig heeft.

Mocht u vragen en of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Silent Disco producten in Utrecht

Gelijk huren? Bekijk onze producten

Silent disco Utrecht

We doen al 20 jaar alles voor tevreden klanten!

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)