Silent disco Amsterdam

Silent Disco

Silent disco huren in Amsterdam

Voor een silent disco in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk alles wat voor een silent disco nodig is in ons assortiment. We hebben het dan niet alleen maar over de koptelefoons, maar ook alle benodigde kabels, dj apparatuur en verlichting. We willen per slot van rekening wel dat het een groot feest wordt! Een silent disco is een geweldige ervaring voor iedereen. We bieden daarbij ook de mogelijkheid om twee dj’s tegelijkertijd te laten draaien. Zo kan iedereen tijdens het dansen zelf kiezen op welke muziek er wordt gedanst. Meer weten? We staan klaar om al uw vragen hierover te beantwoorden.

Wilt u een silent disco huren in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een unieke manier om een feest te organiseren? Een feest waarbij iedereen helemaal los kan gaan, zonder dat u hierbij bang hoeft te zijn voor geluidsoverlast? Dan hebben we bij AudioVision de oplossing klaarstaan. We hebben namelijk alle apparatuur voor u klaarstaan waarmee u heel eenvoudig een silent disco organiseert. U kent het concept vast wel. Een disco waarbij mensen geen muziek horen, totdat ze een van onze koptelefoons opzetten. Dan kan het feest pas echt beginnen. Wij verhuren alle apparatuur compleet, zodat u zonder zorgen met de disco kunt beginnen.

Complete set 15 hoofdtelefoons 4

ONAFHANKELIJKE REVIEWS

Klanten geven ons een 9,1 gemiddeld

★★★★★

Goede service, goed met contact, de spullen waren top. Aangeraden!

R. Zwetsloot

google_18px2

★★★★★

Vlotte service (binnen n uur de gewenste spullen)! Denken met je mee.

T. Schuurman

google_18px2

★★★★★

Gevraagd om het MIE’19 congres in de Jaarbeurs te voorzien van geluid. Alles werkte perfect. 

E. Phillippa

google_18px2
Silent Disco Mooi plaatje

Silent disco verhuur voor Amsterdam

Bij Audiovision werken mensen met een echte passie voor geluid en beeld. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een event helemaal professional te laten streamen. Maar daarnaast bieden we ook onze silent disco verhuur voor Amsterdam en omstreken aan. De ideale manier om mensen een groot feest aan te bieden waarover nog lang gesproken gaat worden. Samen met u gaan we deze disco graag voor u plannen. Schroom dan ook niet om hier contact over op te nemen met ons. In een persoonlijk gesprek bekijken we dan samen hoe wij die silent disco in Amsterdam tot een groot succes gaan maken.

Mocht u vragen en of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Silent Disco producten in Amsterdam

Gelijk huren? Bekijk onze producten

Silent disco Amsterdam

We doen al 20 jaar alles voor tevreden klanten!

folkert_contact_headphone_3.jpg

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem nu contact met ons op. 
★★★★★ 9.1 (51 reviews)